2024-05-08 01:16

Victor Ponta explică CAUZA situației economice: ”Ciucă e un militar. Iohannis n-a făcut niciun efort să învețe economie”

 |  21:07
Victor Ponta explică CAUZA situației economice: ”Ciucă e un militar. Iohannis n-a făcut niciun efort să învețe economie”

Într-o analiză a situației în care se află economia românească, fostul premier Victor Ponta îl acuză pe președintele Iohannis că nu se pricepe, nu l-a interesat și nu a făcut niciun efort să învețe economie. Nici premierul nu a scăpat de criticile liderului ProRomânia.

Victor Ponta a tras un semnal de alarmă față de faptul că economia „nu funcţionează”.

„În Guvernul Cîţu sau în Guvernul Orban a fost chiar un dezastru. Acum bate pasul pe loc. Nu sunt nici artizanul şi nici adversarul lui Nicolae Ciucă. Domnul Ciucă este un militar. Militarii nu fac economie. Au sarcina lor extrem de importantă – primesc şi execută nişte ordine. Nu merge în România economia. Ne împrumutăm”, a declarat Victor Ponta, liderul Pro România, la România TV.

Întrebat cât de afectată economia României din cauza războiului din Ucraina, fostul premier a ținut să-i dea o replică lui Klaus Iohannis care a dat vina pe Putin:

„Cred că sunt oameni suficient de proşti care să mai creadă asta. Nu e Putin preşedintele României de opt ani şi economia nu s-a blocat acum de când a început războiul din Ucraina.

România e blocată de câţiva ani. În toţi aceşti ani, domnul Iohannis era preşedintele României, dar nici de la domnul Iohannis n-aştept prea mult. Nu s-a priceput, nu l-a interesat şi nici n-a făcut vreun efort să înveţe economie.

Din păcate sau din fericire, sarcina asta pică tot la PSD. Sunt oameni care ştiu, oameni cu care am mai lucrat în Guvern. Domnul Ciolacu va fi prim-ministru, sper, anul viitor pe vremea asta. De acolo aşteaptă lumea, dar încă nu se mişcă lucrurile”, a mai spus fostul premier.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-25

In legatura cu acest articol...

VIDEO Traian Băsescu, somat să EVACUEZE vila de protocol. De ce ezită fostul președinte

VIDEO Șase luni de guvernare. Cum se CONTRAZIC Ciolacu și Ciucă pe tema bilanțului

După table inteligente, ministrul Cîmpeanu promite elevilor LABORATOARE moderne de IT și Științe

Nicușor Dan anunță DEBLOCAREA conturilor Primăriei Capitalei

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ANUNȚ important despre ÎNGHEȚAREA pensiilor și a salariilor

LIBER la exploatarea gazelor din Marea Neagră

VIDEO Cum a ajuns premierul Ciucă pe listele PNL. Ludovic Orban: ”A fost în postura de Agamiță Dandanache”

Locuințele s-au scumpit cu 7.4% în primul trimestru al anului




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE