2024-04-27 06:42

VIDEO Cum a ajuns premierul Ciucă pe listele PNL. Ludovic Orban: ”A fost în postura de Agamiță Dandanache”

 |  13:01
VIDEO Cum a ajuns premierul Ciucă pe listele PNL. Ludovic Orban: ”A fost în postura de Agamiță Dandanache”

Fostul președinte PNL, Ludovic Orban a dezvăluit cum a ajuns actualul premier Nicolae Ciucă pe listele PNL. Orban reclamă insistența președintelui Iohannis pentru ca Ciucă să ajungă pe lista liberalilor pentru Senat.

Ludovic Orban, susține că înaintea alegerilor parlamentare, președintele Klaus Iohannis a intervenit personal și i-a cerut să îi pună pe liste pe Nicolae Ciucă și Cătălin Predoiu. Orban a explicat că a fost nevoit să le explice celor din PNL Dolj că Nicolae Ciucă este ”Agamiță Dandanache” al lui Iohannis, pentru că aceștia nu-l doreau pe listele de la Senat.

”Nu m-a convins Nicolae Ciucă, m-a convins domnul Iohannis. Domnul Iohannis a intervenit doar pentru două persoane să fie prezente pe listă: Nicolae Ciucă și Cătălin Predoiu. A intervenit personal, la mine, pentru ca cei doi să se afle pe liste. Când i-am propus domnului Ciucă să fie candidat, a spus categoric ”Nu!”, că el nu vrea să intre în politică, că el a venit ca tehnocrat. I-am zis să vorbească cu președintele, pentru că președintele mi-a făcut această sugestie. După ce a vorbit Ciucă cu președintele a acceptat.”, a declarat Ludovic Orban, la ProfitNews.

La domnul Predoiu nu a fost problemă, el a fost susținut de Iulian Dumitrescu, președinte de organizație.

Eu mi-am asumat, în fața Congresului PNL, să nu mai pun niciun Agamiță Dandanache pe liste, să nu mai vină de la centru un Agamiță Dandanache. A trebuit să îmi încalc promisiune pentru că Ciucă a fost în postura de Agamiță Dandanache. A trebuit să uzez de susținerea lui Klaus Iohannis, în fața organizației Dolj, care până la urmă l-a primit pe liste. ”, a spus Ludovic Orban, citat de Stiripesurse.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-25

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

VIDEO Crin Antonescu îi pune la punct pe liberali chiar de ziua lor: ”VOI sunteți urmașii Brătienilor?”

Marcel Ciolacu îi ia apărarea lui Kelemen Hunor: ”Nu cred că face politica Ungariei”

Sărbătoare în PNL. Klaus Iohannis, mesaj pentru liberali: ”Timpul luptelor politice interne a trecut”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE