2024-04-29 21:40

Prima ședință de Guvern a cabinetului Ciolacu: ”Nu avem altă şansă decât să ne ajutăm unii pe alţii”

 |  21:44
Prima ședință de Guvern a cabinetului Ciolacu: ”Nu avem altă şansă decât să ne ajutăm unii pe alţii”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la prima şedinţă de Guvern, că mesajul său este clar şi anume Executivul este al României şi nu al PSD sau PNL.

„Bună seara. Pentru început, doresc să le transmit câteva cuvinte românilor care ne privesc. Sunt conştient că aşteptările tuturor de la Guvernul României sunt mari. Sunt aici împreună cu colegii mei să garantez că la Guvernul României vor urma nişte luni grele de muncă, efort, tensiune, dar şi soluţii în faţa unor provocări complicate. La asta ne obligă programul de guvernare asumat astăzi în faţa Parlamentului şi în faţa românilor. Avem însă un plan bine articulat, avem o viziune pentru naţiune, este un program cu obiective ce trebuie realizate rapid. De aceea este esenţial să muncim în echipă”, a afirmat Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de Guvern de joi.

Şeful Executivului a adăugat că Guvernul acesta este al României, nu al PSD sau PNL.

„Vreau să fiu foarte clar încă de la început – acesta este Guvernul României nu al PSD, nu al PNL. Suntem cu toţii colegi. Nu avem altă şansă decât să ne ajutăm unii pe alţii, pentru că vom împărţi atât reuşitele, dar mai ales eventualele eşecuri”, a conchis Ciolacu. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-15

In legatura cu acest articol...

VIDEO Guvernul Ciolacu a depus jurământul. Mesajul președintelui Iohannis pentru noul premier




Parerea ta...

BEBICA
11 Apr 2024

Hai sicktir bai animalule .
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE