2024-05-07 20:13

VIDEO Șase luni de guvernare. Cum se CONTRAZIC Ciolacu și Ciucă pe tema bilanțului

 |  19:27
VIDEO Șase luni de guvernare. Cum se CONTRAZIC Ciolacu și Ciucă pe tema bilanțului

Guvernarea PSD-PNL-UDMR la ceasul bilanțului. După șase luni de guvernare împreună, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă se contrazic în declarații despre momentul oportun în care acest prilej să fie marcat cum se cuvine.

Astfel, la începutul ședinței de Guvern, premierul Nicolae Ciucă anunța că bilanțul celor 6 luni de guvernare va fi făcut la finalul lunii iunie:

”Astăzi se împlinesc şase luni de când am preluat guvernarea. Este un prilej să privim cu optimism către obiectivele pe care ni le-am asumat. Nu o să facem un bilanţ astăzi, pentru că am convenit ca această activitate să aibă loc la sfârşitul lunii iunie, din motive şi argumente cât se poate de obiective. Ne aflăm în plin proces de finalizare a jaloanelor şi ţintelor asumate pentru trimestrul al doilea și, practic, primul semestru al acestui an. Am convenit, la nivelul coaliţiei, ca procesul de evaluare pe care îl asumasem pentru primele șase luni de guvernare, să fie prelungit până la sfârșitul lunii iunie, când fiecare dintre ministerele coordonatoare de reforme vor trebui să își îndeplinească obiectivele asumate exact așa cum sunt ele prevăzute în documentele formale” a precizat premierul.

După doar câteva ore, Marcel Ciolacu a anunțat că PSD le va prezenta românilor, joi, un bilanţ "cinstit şi realist" al celor şase luni de guvernare.

"Mâine, PSD le va prezenta românilor un bilanţ cinstit şi realist al celor 6 luni de guvernare. Nu vrem să fardăm realitatea. Ştim care sunt greutăţile oamenilor şi ce aşteptări au de la noi", a scris Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

El a adăugat că în bilanţul PSD "nu vor fi vorbe mari, ci adevăruri simple".

"Este un moment în care nu facem promisiuni, ci aducem argumente. În care explicăm, din nou, de ce vrem să folosim toate resursele necesare pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie şi pentru a susţine dezvoltarea firmelor româneşti. Este un raport onest în faţa românilor, aşa cum cred că trebuie să facă orice guvernare serioasă şi responsabilă", a mai subliniat Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-25

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

După table inteligente, ministrul Cîmpeanu promite elevilor LABORATOARE moderne de IT și Științe

Nu toți românii pot beneficia de AMÂNAREA ratelor. Cine se încadrează

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ANUNȚ important despre ÎNGHEȚAREA pensiilor și a salariilor

VIDEO Cum a ajuns premierul Ciucă pe listele PNL. Ludovic Orban: ”A fost în postura de Agamiță Dandanache”

Lege adoptată: Partidele trebuie să pună mai MULTE femei pe listele pentru Parlament




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE