2021-04-15 11:18

PROTEST împotriva vaccinării obligatorii în mai multe orașe din țară

 |  17:18
PROTEST împotriva vaccinării obligatorii în mai multe orașe din țară

Sute de manifestanţi au venit, duminică după amiază, la o acţiune de protest faţă de proiectul de lege referitor la vaccinarea obligatorie, aflat în dezbatere parlamentară, organizarea acestei întruniri fiind a Alianţei Părinţilor.

"Nu împotriva vaccinării, dar pentru LIBERTATEA de a decide", a fost sloganul anunţat de către iniţiatorii acţiunii - Alianţa Părinţilor şi alte patru asociaţii, Pro Consumatori, Medici pentru Consimţământ Informat, Neam Unit şi Pro Decizii Informate.

Cei prezenţi au spus că sunt nemulţumiţi că în proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor în România aflat în dezbaterea Camerei Deputaţilor sunt conţinute prevederi referitoare la obligativitatea vaccinării pentru întreaga populaţie, atât copii cât şi pentru adulţi, dar şi la unele amenzi uriaşe în caz de refuz.

La manifestaţia care a început în jurul orei 15,00 în Parcul Izvor din faţa Palatului Parlamentului s-au alăturat şi membri ai formaţiunii politice Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), printre care şi copreşedinţii partidului - Claudiu Târziu şi George Simion.

Acţiuni similare sunt organizate duminică după amiază şi în alte oraşe din ţară, cum ar fi Oradea şi Sibiu, transmite Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-07

In legatura cu acest articol...

Un adolescent de 16 ani, cel mai TÂNĂR român care s-a vaccinat

Situație dramatică în Gorj: un inspector ISP, infectat cu COVID-19, a decedat din cauze absurde

Ce noi RESTRICȚII pregătește Guvernul. Anunțul lui Raed Arafat

Klaus Iohannis, mesaj pentru doamne și domnișoare. Ce le transmite șeful statului

CAPITALA ÎN SCENARIUL ROȘU. Restaurantele, barurile și cafenelele se închid la interior începând de la miezul nopții
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE