2021-04-15 11:23

CAPITALA ÎN SCENARIUL ROȘU. Restaurantele, barurile și cafenelele se închid la interior începând de la miezul nopții

 |  11:25
CAPITALA ÎN SCENARIUL ROȘU. Restaurantele, barurile și cafenelele se închid la interior începând de la miezul nopții

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis, în şedinţa de duminică, restricţiile care se vor aplica în următoarele 14 zile, după ce incidenţa cumulată a depăşit 3 cazuri la mia de locuitori în Capitală (vezi facsimil).

CMBSU a decis intrarea în scenariul roşu începând din data de  08.03.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Rata de incidenţă la care s-au referit autorităţile este cea de 3,05, înregistrată încă de vineri. Sâmbătă, incidenţa cumulată era deja 3,12 la mie.

În următoarele două săptămâni, vor merge fizic la ore preşcolarii, elevii din ciclul primar şi, parțial, cei din clasele terminale.

”Este permisă organizarea cu prezenţa fizică a simulării examenelor naţional, a examenelor pentru anii terminali şi a orelor remediale pentru toate clasele.

Activitatea restaurantelor, barurilor, cafenelelor, discotecilor, cluburilor şi a altor localuri în interior, dar şi a unităţilor de spectacole şi a sălilor de jocuri este interzisă. Se poate continua activitatea teraselor. 

De asemenea, este interzisă organizarea specuacolelor şi a altor manifestări în aer liber.

”Este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise”, se mai arată în decizia CMBSU.

Anterior, municipiul Bucureşti a ieşit din scenariul roşu în data de 25 ianuarie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-07

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE