2024-04-26 04:11

Un adolescent de 16 ani, cel mai TÂNĂR român care s-a vaccinat

 |  16:56
Un adolescent de 16 ani, cel mai TÂNĂR român care s-a vaccinat

Record de vârstă pentru campania de vaccinare anti-covid în România. Un tânăr în vârstă de doar 16 ani a fost vaccinat sâmbătă la Ploiești cu serul Pfizer. Adolescentul din București a fost inclus pe liste pentru că suferă de anumite afecțiuni medicale.

După vaccinare, adolescentul, care este și pianist debutant, a primit de la prefectul județului Prahova și o diplomă de apreciere „pentru curajul şi exemplul oferit".

Chiar dacă este cel mai tânăr român imunizat până acum împotriva virusului SARS-CoV-2, Victor spune că nu s-a temut de vaccin. Are și un sfat pentru tineri.

”Am zis că ar fi o oportunitate să scap odată de virusul ăsta, să pot ieși și eu mai relaxat pe stradă și oriunde vreau. Îi sfătuiesc să se vaccineze, că orice vaccin este testat și este ceva sigur” spune Victor Antonescu, citat de TVR.

În urmă cu câteva zile o altă tânără de 17 ani s-a imunizat în același centru din Ploiești . Peste două săptămâni cei mai tineri români vaccinați anti-covid 19 vor reveni în centru pentru rapel.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE