2020-10-22 04:27

Noi facilități pentru români: PLĂȚI online pentru diferite taxe

 |  17:04
Noi facilități pentru români: PLĂȚI online pentru diferite taxe

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR).

De asemenea, plățile pentru autorizațiile de circulație provizorie și pentru certificatul de înmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghișeul virtual – rapid, sigur, fără cozi sau comisioane, spune ADR.

Noi facilități pentru români: PLĂȚI online pentru diferite taxe
zoom

Adăugarea acestor servicii în platforma administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) este rezultatul interconectării sistemelor informatice ale Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV) și ale Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

„De la crearea Autorității pentru Digitalizarea României, peste 50 de noi tipuri de servicii publice au fost integrate în platforma www.ghiseul.ro, fiind accesibile la un click distanță. Astăzi, am făcut încă un pas către interoperabilitatea instituțiilor publice. Vă îndemn să fiți responsabili și să folosiți aceste mijloace online de plată. Vă protejați de riscurile sanitare asociate pandemiei COVID-19 și economisiți timp prețios. Interconectând instituțiile publice, digitalizăm România și transformăm cozile în click-uri”, a precizat vicepreședintele ADR, Octavian Oprea.

Potrivit autorității, în total, pe www.ghiseul.ro pot fi achitate acum peste 300 de tipuri de plăți.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-24

In legatura cu acest articol...

Premierul Orban, o nouă decizie privind CREȘTEREA alocațiilor. Ce speranțe dă părinților

FOCAR de Covid la o PRIMĂRIE de municipiu

Dan Hosu, soțul șefei DIICOT, CONDAMNAT la trei ani de ÎNCHISOARE cu suspendare

Coronavirus: Avem din nou EXPLOZIE de cazuri: Câți români s-au infectat în ultimele 24 de ore?
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE