2024-04-26 08:35

Mii de ROMÂNI și-au anulat în ultimele ore programarea cu VACCINUL AstraZeneca

 |  17:27
Mii de ROMÂNI și-au anulat în ultimele ore programarea cu VACCINUL AstraZeneca

Aproximativ 9000 de persoane programate pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca s-au retras îm prima parte a zilei de vineri, a transmis Grupul de Comunicare Strategică. Ploaia de anulări vine după ce în ultimele zile mai multe state europene au suspendat imunizarea cu acest ser, invocând prudenţa în faţa unor unor 'cazuri grave de formare de cheaguri de sânge (trombi) la persoane care au fost vaccinate cu vaccinul anti-COVID-19 de la AstraZeneca.

Din  cele 200.000 persoane înscrise la vaccinarea cu vaccinul de la AstraZeneca, 9000 s-au retras până în jurul orei 11:00, ceea ce reprezintă un procent de 4.5%.

”Vaccinarea este un act benevol şi au existat situatii în care oamenii înscrişi iniţial la programare şi-au mai schimbat/ amânat opţiunea şi pentru celelalte tipuri de  vaccin, nu doar pentru cel de la AstraZeneca”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat joi seară că peste 77.000 de doze de vaccin din lotul AstraZeneca oprit de la utilizare în Italia au fost folosite deja în România, fiind rămase peste 4.200 de doze.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-12

In legatura cu acest articol...

OMS susține că "nu există nici un motiv pentru a nu utiliza" vaccinul astraZeneca

Bulgaria a stopat imunizarea populației cu AstraZeneca

Dr. Adina Alberts, RECOMANDĂRI pentru cei care s-au vaccinat cu AstraZeneca

PANICĂ în Italia, după ce 3 cadre medicale și doi profesori AU MURIT după vaccinul AstraZeneca

UPDATE. Danemarca și Norvegia au suspendat VACCINAREA cu AstraZeneca. Alte șapte țări au întrerupt imunizarea cu acest VACCIN




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE