2024-04-20 11:03

PANICĂ în Italia, după ce 3 cadre medicale și doi profesori AU MURIT după vaccinul AstraZeneca

 |  23:28
PANICĂ în Italia, după ce 3 cadre medicale și doi profesori AU MURIT după vaccinul AstraZeneca

Italia a oprit, joi, administrarea dozelor dintr-un lot de vaccinuri anti-COVID-19 produse de AstraZeneca, în urma temerilor privind posibile formări de cheaguri de sânge, după decesul a 3 militari din Sicilia și doi profesori din Napoli, care au fost vaccinaţi recent cu acest ser.

Agenţia italiană pentru medicamente (AIFA) a declarat că oprirea vaccinării cu seruri din acel lot este o măsură de precauţie şi că nu a fost stabilită vreo legătură între vaccin şi eventualele ''efecte adverse serioase''.

Stefano Paternò, un ofiţer al Marinei italiene, în vârstă de 43 de ani, a decedat săptămâna aceasta a doua zi după vaccin, cauza probabilă fiind un atac de cord.

Un bărbat, un poliţist în vârstă de 50 de ani, a decedat la 12 zile după vaccin. Presa locală scrie că acesta din urmă s-ar fi simţit rău în primele 24 de ore după vaccin şi nu şi-a revenit.

Al treilea deces, cel de la Trapani, investighează moartea mareșalului carabinierilor Giuseppe Maniscalco, în vârstă de 54 de ani, mort după un infarct la 48 de ore după administrarea vaccinului, citeaza stiripesurse.ro.

Un alt deces a avut loc la Napoli. Este vorba despre un profesor de 58 de ani, vaccinat cu o doză care nu aparținea lotului blocat.

Totodată, Annamaria Mantile, o profesoară de 62 de ani din Napoli, a murit la trei zile după ce a primit prima doză de vaccin anti-Covid de la Astra Zeneca.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE