2024-04-26 18:01

VIDEO Președintele Iohannis intervine în disputa din Coaliție: ”Nu am niciun sprijin pentru ieșiri POPULISTE și afirmații de televizor”

 |  16:05
VIDEO Președintele Iohannis intervine în disputa din Coaliție: ”Nu am niciun sprijin pentru ieșiri POPULISTE și afirmații de televizor”

Președintele Klaus Iohannis intervine în disputa din Coaliție referitoare la măsurile fiscale propuse îndelung de PSD. Șeful statului spune că nu e de acord cu măsuri populiste și că susține cota unică în continuare.

”Din partea mea există susținere pentru cota unică, există susținere pentru Guvern, care poate să calculeze foarte bine până unde se poate întinde cu subvențiile și cu sprijinul pentru cetățenii vulnerabili când vine vorba de prețul energiei. Nu am niciun sprijin pentru ieșiri populistre și afirmații de televizor cum că se va face totul pentru ca întotdeauna să fie extraordinar de grozav de bine. Trăim vremuri grele. Situația nu se va ameliora peste noapte și cred că abordarea guvernului, care e una foarte sobră, serioasă și bazată pe calcule concrete pe buget e una care va avea susținerea mea.

În ce privește discuția care acum cred nu mai e chiar oportună, despre tot felul de plafonări, taxe, impozite și așa mai departe, legea spune că aceste chestiuni trebuie lămurite până pe 1 iulie pentru anul următor. Deci în fapt, chestiunile s-au cam terminat și ceea ce a anunțat premierul Ciucă mi se pare și posibil și de bun simț” a anunțat președintele Klaus Iohannis.

În ultima perioadă, PSD a tot propus sistemul progresiv de impozitare, precum și alte soluții pentru a atenua efectele creșterii prețurilor la carburanți.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-29

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Iohannis promite mai mulți bani pentru Armată: Din 2023, bugetul pentru Apărare va fi de 2.5% din PIB

Florin Cîțu, după DEMISIA de la șefia Senatului: "Nu am vrut să..."

Klaus Iohannis cere suplimentarea numărului de trupe străine în România




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE