2024-05-05 07:21

ULTIMA ORĂ: Nicolae Ciucă devine PREMIER interimar

 |  20:07
ULTIMA ORĂ: Nicolae Ciucă devine PREMIER interimar

Actualul ministrul al Apărării, Nicolae Ciucă a fost numit premier interimar după demisia lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia domnului Ludovic Orban din funcția de prim-ministru al României.

În conformitate cu dispozițiile art. 106 și ale art. 107 alin. (3) din Constituție, Președintele României l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe domnul Nicolae-Ionel Ciucă, pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern” transmite Administrație Prezidențială.

Nicolae Ionel Ciucă (n. 7 februarie 1967, Plenița, Dolj, România) este general român de armată. De la 1 ianuarie 2015 până pe 29 octombrie 2019 a fost Șeful Statului Major General. L-a înlocuit pe Ștefan Dănilă, care a fost Șeful Statului Major General în perioada 28 decembrie 2010-1 ianuarie 2015. În data de 28 octombrie 2019 a fost semnat de către Klaus Iohannis, președintele României, decretul de trecere în rezervă. În data de 4 noiembrie 2019 a preluat mandatul de ministru în cadrul Ministerului Apărării.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-07

In legatura cu acest articol...

Marcel Ciolacu TAXEAZĂ dur demisia lui Ludovic Orban: ”E o iresponsabilitate”

BREAKING NEWS: Ludovic Orban și-a dat DEMISIA din fruntea Guvernului: ”Tot ce a fost omenește posibil, am făcut”

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră după alegerile parlamentare. Ce a decis președintele

Sorin Grindeanu îi pune la punct pe președinte și premier: ”Românii au dat un vot de BLAM”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE