2024-04-26 07:42

PSD cere DEMISIA lui Vlad Voiculescu: ”Se agață cu ghearele de scaun”

 |  19:06
PSD cere DEMISIA lui Vlad Voiculescu: ”Se agață cu ghearele de scaun”

PSD cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pe care-l acuză că se agață de scaun, în ciuda "tragediilor umane" care i-au marcat mandatul. Social-democrații aduc aminte că Vlad Voiculescu, în perioada în care era în Opoziție, cerea mereu demisii şi invoca principiul responsabilităţii politice.

„Vlad Voiculescu nu a ratat nicio ocazie să ceară demisii, pe vremea când era în Opoziţie, invocând sus şi tare principiul responsabilităţii politice!

Acum, când în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienţi arşi de vii sau sufocaţi din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuaţi în miez de noapte, morţi îngropaţi dezbrăcaţi în saci de plastic, SINISTRUL SĂNĂTĂŢII face tot ce poate şi se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru!

Aşa arată «reforma» pe care o face USR-PLUS! Demisia Vlad Voiculescu”, a transmis PSD într-o postare pe rețelele de socializare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-13

In legatura cu acest articol...

RECORD de vaccinări în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat

ALERTĂ. Vaccinul Johnson&Johnson ar provoca și el tromboze. Distribuția în Europa a fost suspendată! România urma să îl folosească inițial în penitenciare

Ministrul Sănătății, primele EXPLICAȚII publice după tragedia de la ”Victor Babeș”: ”Mă simt responsabil pentru tot ceea ce fac”

STS a dezvăluit cine a sunat la 112 în cazul incidentului de la Spitalul “Victror Babeș”

Andreea Moldovan, după tragedia de la Victor Babeș: Toată lumea e consternată

Ciolacu: "Cîţu a ieşit să îi pună covor roşu lui Arafat. Trebuia să îl DEMITĂ pe Voiculescu"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE