2022-01-28 03:54

Ministrul Sănătății, primele EXPLICAȚII publice după tragedia de la ”Victor Babeș”: ”Mă simt responsabil pentru tot ceea ce fac”

 |  16:30
Ministrul Sănătății, primele EXPLICAȚII publice după tragedia de la ”Victor Babeș”: ”Mă simt responsabil pentru tot ceea ce fac”

La aproape 24 de ore de la producerea tragediei de la Spitalul ”Victor Babeș”, ministrul Sănătății a organizat o conferință de presă pentru a explica tot ceea ce s-a întâmplat.

”Știm deja că sisitemul sanitar este suprasolicitat, oamenii sunt obosiți, echipamentele sunt la limita, dar asta nu justiifică o tragedie. Am solicitat avizul, DSP a eliberat avizul de funcționare, unitatea mobilă ATI respectă normele de igienă și sănătate publică. Am solicitat DSP să-mi prezinte toate avizele de funcționare ale unităților mobile, iar o echipa a Agentiei Medicamentelor va face parte din echipa de ancheta coordonata de Parchet.

In jurul orei 18 am aflat, primul lucru am sunat la alte spitale pentru locuri unde sa fie pacientii transferati, intre 18.30-19 am ajuns la spital.

Prioritatea a fost să găsim locuri pentru pacienti, cand am ajuns la Victor Babes m-am interesat de situatia celorlalti pacienti, au cautat sa vad daca exista informații despre cauze, daca Politia a fost anuntata si m-am asigurat ca a fost anuntata, familiile pacientilor sa fie informati urgent.

Mă simt responsabil pentru tot ceea ce fac, vă spun cu toată onestitarea că ieri s-a făcut tot ce s-a putut pentru pacienți” a explicat Vlad Voiculescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE