2024-04-27 01:59

Ministrul Finanțelor îi pune la punct pe social-democrați: ”N-o să se întâmple asta!”

 |  22:36
Ministrul Finanțelor îi pune la punct pe social-democrați: ”N-o să se întâmple asta!”

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a răbufnit la adresa propunerii PSD din Parlament de a majora pensiilor cu 40% și a crește salariile profesorilor. Oficialul guvernului dă asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

”Trebuie să vedem aceste acțiuni criminale ale socialiștilor care au început chiar în perioada de criză, când nu au vrut să prelungească starea de urgență. Mai mult puneau condiții, deci mai cinic. Jucau poker cu viața românilor. Apoi cu starea de alertă. Nu mă miră că acum vin și vor să arunce în aer economia României. Fără să vină, ca de fiecare dată, cu o sursă de finanțare. Eu vă garantez că n-o să se întâmple anul acesta. Bugetul nu va fi afectat de orice activitate nocivă din parlamentul României. Anul acesta nu se va modifica nimic în acest sens. Situația e închisă pentru anul acesta. Noi am dat ce s-a putut da.

Atacurile acestea din Parlamentul României sunt o atitudine total iresponsabilă. Sunt împotriva cetățenilor, împotriva oamenilor care muncesc de dimineața până seara să plătească impozite și taxe. O să facem totul să nu aruncăm România în aer” a declarat Florin Cițu la EuropaFM.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-16

In legatura cu acest articol...

Ludovic Orban: ”Ăștia sunt DEMENȚI!” Cine l-a enervat pe premier

Atacat de președintele Iohannis, Marcel Ciolacu vine cu o REPLICĂ dură

Președintele Iohannis a RĂBUFNIT împotriva propunerii PSD de majorare a pensiilor și salariilor

Decizie în Parlament privind CREȘTEREA pensiilor și salariile profesorilor




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE