2024-04-18 15:43

Președintele Iohannis a RĂBUFNIT împotriva propunerii PSD de majorare a pensiilor și salariilor

 |  18:40
Președintele Iohannis a RĂBUFNIT împotriva propunerii PSD de majorare a pensiilor și salariilor

Președintele Klaus Iohannis a reacționat dur după aprobarea în comisiile din Parlament a rectificării bugetare care prevede majorarea pensiilor și creșterea salariilor pentru cadrele didactice.

”Un lucru care m-a întristat si m-a surprins, astăzi in comisiile de buget, PSD, cu sprijinul unor traiseisti, a votat rectificarea bugetară, dacă s-ar aplica tot ce au votat, atunci ne-ar costa peste 6% din PIB. Acești bani nu exista. PSD nu a invatat nimic, nici nu dorește si nici nu dorește, vrea sa detoneze finanțele publice, sunt apucături electoraliste pe care le-am mai văzut în timpul lui Dragnea, PSD nu a invatat nimic, reia promisiuni fără acoperire, în speranta sa mai prinda niște voturi la alegeri” a declarat președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă, la Palatul Cotroceni.

În același timp, șeful statului se declară un susținător al creșterii pensiilor și salariilor, atunci când bugetul de stat și-o va permite:

”Susțin cu mare entuziasm orice creștere a pensiilor, a salariilor, a bonusurilor pentru medici și profesori, dar trebuie sa ținem cont de constrângerile bugetare. Se vor face atunci cand bugetul va permite, acum tot ce s-a putut, s-a realizat. Alocatiile au crescut si vor mai crește, pensiile au crescut, este un fapt, se pot număra banii, atat a hotarat Guvernul. Măririle vor fi puse in opera atunci cand se va putea” a mai precizat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-16

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Decizie în Parlament privind CREȘTEREA pensiilor și salariile profesorilor

Suma URIAȘĂ pe care a pierdut-o turismul internațional în pandemie

Încă o școală și o grădiniță trec în scenariul ROȘU din cauza COVID-19!

Cum vor VOTA cei cu febră mare. Nelu Tătaru a făcut ANUNȚUL




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE