2024-05-09 03:11

VIDEO Legea off-shore, aprobată cu scandal. Ministrul Virgil Popescu se declară ”HĂRȚUIT” de George Simion

 |  19:15
VIDEO Legea off-shore, aprobată cu scandal. Ministrul Virgil Popescu se declară ”HĂRȚUIT” de George Simion

Niciun vot în Parlament fără scandal! Ministrul Energiei, Virgil Popescu, consideră că „este evident” că este hărțuit de președintele AUR, deputatul George Simion. Simion l-a numit pe Virgil Popescu „hoț” în mai multe rânduri în timpul dezbaterilor din comisii privind legea offshore, adoptată miercuri de Parlament.

Marți, Simion i-a îmbrâncit pe ministrul Energiei și pe deputatul PNL Călin Bota, iar în luna februarie l-a luat de gât pe Virgil Popescu, în timpul dezbaterii unei moțiuni simple, în Parlament.

„Este evident. Toată lumea vede. Nimeni nu se ascunde pe holurile Parlamentului, nimeni nu s-a lăsat intimidat, niciun coleg de-al meu de ceea ce face dumnealui şi sunt convins că votul de astăzi a arătat că, orice ar face, România merge înainte e drumul independenţei energetice", a declarat Virgil Popescu, întrebat dacă se simte hărțuit de George Simion, citat de Agerpres.

Ministrul Energiei a adăugat nu vrea să vorbească prea mult despre comportamentul lui George Simion, pentru că asta ar însemna „să minimalizăm subiectul legii offshore”.

„Dumneavoastră vedeţi, eu merg înainte pe drumul independenţei energetice al României şi am afirmat că atâta timp cât trompetele Rusiei se agită rău de tot înseamnă că mergem în direcţia bună", a mai spus ministrul.

PNL  a condamnat, marți, „comportamentul agresiv” al parlamentarilor AUR la dezbaterile din comisiile de specialitate privind legea offshore și a anunțat că va depune o sesizare pentru ca aleșii Alianței pentru Unirea Românilor să fie sancționați.

Tot marți, Virgil Popescu a scris, pe contul său de Facebook, că „am constatat cu regret că unii parlamentari, pe care îi bănuiesc că reprezintă cu ardoare interesele Rusiei, au încercat să provoace diversiuni, să propage minciuni și neadevăruri. Condamn, din nou, cu fermitate acest tip de comportament pasiv - agresiv, neadecvat și am încredere că românii vor sancționa asta”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-18

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

S-a decis cum vor fi distribuite VOUCHERELE sociale

ANAF va monitoriza datele celor care plătesc cash la curieri

SCUTIRI de taxe și impozite pentru firmele care majorează salariul minim

Urmează noi impozite Marcel Ciolacu: Priorităţile noastre sunt stimularea muncii şi sprijinirea companiilor româneşti

Legea offshore, care va permite exploatarea gazelor din Marea Neagră, a fost votată de Parlament

Vicepreședintele ANRE avertizează: Sectorul de energie încă tremură

Ministrul Economiei: România are nevoie de o redefinire a politicii naționale în domeniul competitivității economice




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE