2024-04-26 12:03

Florin Cîțu ia la ROST PSD după propunerea de plafonare a prețurilor la carburanți: ”Ce companie ar mai aduce benzină la preț mai MIC?”

 |  22:15
Florin Cîțu ia la ROST PSD după propunerea de plafonare a prețurilor la carburanți: ”Ce companie ar mai aduce benzină la preț mai MIC?”

Cel mai vocal liberal din ultima perioadă, Florin Cîțu lansează un nou atac la adresa PSD, cerându-le socoteală pentru dorința de a plafona prețurile la carburanți.

”PSD doreşte plafonarea preţului la combustibil în jur de 6 lei pe litru. Aşa am auzit. Eu nu particip la discuţiile din coaliţie din data de 3 aprilie 2022. În acest moment România are cam cel mai mic preţ la combustibil din UE. Doar în Bulgaria este mai ieftin. Până şi în Ungaria, unde preţul este plafonat, de multe ori combustibilul este mai scump”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Florin Cîţu.  

Acesta are o întrebare pentru PSD: ”Ce companie ar mai aduce benzină şi motorină în România să vândă la un preţ MULT mai mic decât cel determinat de piaţă dacă poată să vândă mult mai scump în alte ţări din UE?”.  

Potrivit fostului premier liberal, întrebarea ”este valabilă şi pentru "geniala" soluţie a PSD care reduce din pix marja de profit a unei companii”.  

”Capitalul circulă liber în UE şi va merge acolo unde are cel mai mare randament. Astfel de "soluţii" GARANTEZA subdezvoltarea României. O să stea PSD la coadă pentru milioanele de români care nu vor mai găsi benzină şi motorină pentru ca o sa fie penurie?”, a mai scris Cîţu. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-21

In legatura cu acest articol...

Victor Ponta critică măsurile fiscale propuse: ”Discuțiile despre măriri de taxe SPERIE vânatul”

Marcel Ciolacu, un nou APEL către politicieni: ”Să modernizăm actualul sistem fiscal!”

PSD somează Guvernul să intervină de URGENȚĂ pentru reducerea prețurilor la CARBURANȚI




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE