2022-08-15 21:42

PSD somează Guvernul să intervină de URGENȚĂ pentru reducerea prețurilor la CARBURANȚI

 |  15:33
PSD somează Guvernul să intervină de URGENȚĂ pentru reducerea prețurilor la CARBURANȚI

PSD salută acordul partidelor din coaliţie cu privire la necesitatea unei intervenţii hotărâte din partea Guvernului pentru reducerea preţurilor la carburanţi. În acest sens, PSD solicită ministrului Energiei Virgil Popescu să prezinte rapid în coaliţie propunerea de reglementare pentru realizarea acestui obiectiv, fie plafonare, fie altă soluţie în acest sens.

„PSD subliniază că orice întârziere a unei decizii din partea Executivului în această privinţă afectează grav atât economia naţională, cât şi puterea de cumpărare a cetăţenilor. Din momentul în care Ministerul Energiei a primit sarcina de a prezenta o soluţie de legiferare, preţurile la carburanţi s-au majorat cu încă aproximativ 0,5 lei/litru. Aşadar, nu mai e timp de analize şi dezbateri! E nevoie de acţiune! Guvernul trebuie să intervină urgent pentru a pune capăt acestor creşteri de preţuri”, se arată în comunicatul de presă al PSD.

Conform social-democraților, stabilirea unui preţ maximal la clientul final sau limitarea adaosului comercial pe tot lanţul comercial, de la producător la benzinărie, sunt variante care ar trebui discutate de urgenţă în coaliţia de guvernare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE