2024-04-26 03:28

Florin Cîțu continuă războiul cu PSD: ”Vin cu măsuri care sunt împotriva românilor”

 |  17:06
Florin Cîțu continuă războiul cu PSD: ”Vin cu măsuri care sunt împotriva românilor”

Ministrul Florin Cîțu susține că dintr-un document reiese că în 2019, în timpul guvernării PSD, în Ministerul Finanțelor Publice au fost pregătite „o serie de măsuri care vin împotriva românilor”.

Demnitarul liberal a prezentat trei dintre acestea: impozitarea veniturilor Bisericii, supraimpozitarea pensiilor și majorarea prețului la polița RCA. „Sunt trei dintre măsurile pe care le pregătesc socialiștii pentru anul viitor despre care nu vă spun”, a mai spus actualul ministru de Finanțe.

„Dragi români, socialiștii lui Dragnea au inundat spațiul public cu informații false în această perioadă. Meritați să știți adevărul. V-au prezentat un program de guvernare exact ca în 2016 fără surse de finanțare. Au schimbat prezentatorul – nu mai este Dragnea, este Grindeanu. Grindeanu, cel care a semnat Ordonanța 13 noaptea ca hoții, dar ca și atunci lipsește sura de finanțare. În Ministerul Finanțelor Publice, din 2019, au pregătit o serie de măsuri care vin împotriva românilor. Astăzi am să vă prezint trei dintre aceste măsuri, care sunt în acest document. Se cheamă Tabel de măsuri venituri și cheltuieli din 19 iulie 2019. Prima măsură – impozitarea veniturilor Bisericii. A doua măsură – supraimpozitarea pensiilor. Este vorba de contribuții mai mari pentru toate pensiile. A treia măsură – polița de RCA să-i crească prețul începând de anul viitor. Sunt trei dintre măsurile pe care le pregătesc socialiștii pentru anul viitor despre care nu vă spun. Meritați să știți adevărul și voi continua să prezint toate aceste documente în perioada următoare”, a afirmat Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, într-un videoclip postat miercuri pe Facebook.

Amintim că Eugen Teodorovici anunța în iulie 2017 că va face o propunere de impozitare a Bisericii Ortodoxe Române.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-28

In legatura cu acest articol...

Date din economie: Cât a crescut DEFICITUL bugetar al țării

Capră căzută într-o fântână, salvată de un pompier de la ISU Buzău

Lovitură pentru șoferii din România. Se scumpește RCA!

MESAJUL lui Codrin Ștefănescu pentru Liviu Dragnea, de ziua lui

REGULI NOI pentru suspecții de coronavirus. SIMPTOMATICII vor face teste rapide la UPU. Ce se întâmplă cu asimptomaticii




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE