2024-05-09 02:47

De pe terenul de hochei, scandalul se mută în Coaliție. Dîncu: ”UDMR a fost ținut mereu la guvernare”

 |  22:23
De pe terenul de hochei, scandalul se mută în Coaliție. Dîncu: ”UDMR a fost ținut mereu la guvernare”

Scandalul de la meciul de hochei dintre România și Ungaria s-a mutat chiar în interiorul Coaliției de guvernare. Mai mulți miniștri PSD s-au declarat revoltați de gest, precum și de prezența ministrului Tanczos Barna în galerie.

Ministrul Apărării din partea PSD, Vasile Dîncu a ținut să pună la punct UDMR, partid care a fost mereu la guvernare, indiferent de partidele cu care s-a aliat:

„Uneori, însă, UDMR ar trebui, pentru că a fost mereu la guvernare, ținut la guvernare chiar și atunci când nu este nevoie neapărat statistic, să fie mai rezonabil în a încerca să stăpânească aceste lucruri”, a declarat ministrul Apărării.

„Pentru că, de exemplu, în această situație, eu cred că ar trebui ca Federația de Hochei pe Gheață..., nu este la prima..., ar trebui desființată! Pur și simplu”, a afirmat categoric Vasile Dâncu.

„Pentru că, pe banii statului român, să faci o politică antinațională și să provoci extremismul, după părerea mea, este o mare greșeală.

Cred că ministrul Sportului ne va explica la prima ședință de Guvern ce s-a întâmplat și ce măsuri a luat”, a concluzionat Vasile Dâncu, marți seară, la RealitateaPlus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-10

In legatura cu acest articol...

Prima reacție a ministrului Sportului la scandalul din hochei: ”Nu este nimic care lezează într-un fel imnul statului”

Kelemen Hunor, reacție la scandalul din hochei: ”Trebuie să CALMĂM spiritele, nu să le încingem”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE