2024-04-27 03:21

ALERTĂ în Londra! Explozie puternică la o stație de metrou intens circulată

 |  17:38
ALERTĂ în Londra! Explozie puternică la o stație de metrou intens circulată

Un incendiu uriaș a izbucnit luni în lângă o stație de metrou din Londra. Imaginile dramatice au inundat rețelele sociale, deoarece incidentul a fost violent și fumul gros a invadat capitala Angliei.

Se putea vedea un nor masiv de fum negru ridicându-se peste orizontul Londrei. Zece autospeciale și aproximativ 70 de pompieri au sosit la fața locului pentru a stinge focul, scrie standard.co.uk.

Sub arcurile căii ferate, trei unități comerciale, patru mașini și o cabină telefonică au luat foc în incident, a confirmat Brigada de Pompieri din Londra.

Pompierii din Londra i-au îndemnat pe londonezi să evite zona în timp ce la fața locului au participat echipaje de urgență.

Aceștia au scris pe Twitter: „Zece mașini de pompieri și aproximativ 70 de pompieri participă la un incendiu la arcurile feroviare din apropierea gării #ElephantCastle.

„Vă rugăm să evitați zona și să închideți toate ușile și ferestrele.” Ei au adăugat: „Trei unități comerciale sub arcurile feroviare sunt complet aprinse și patru mașini și o cabină telefonică sunt, de asemenea, aprinse în apropierea #ElephantandCastle..

„Închiderea drumurilor este în desfășurare și oamenii sunt sfătuiți să evite zona și să țină ferestrele și ușile închise.”

La fața locului au sosit și ambulanțe. Un muncitor de la restaurantul din apropierea stației Elephant and Castle a fost evacuat după incendiu.

Alex Leckie, în vârstă de 30 de ani, asistent manager la Tupi, a declarat: „Întreaga clădire a fost evacuată, am început să mirosim fum și proprietarul magazinului a mers să verifice, am văzut că se scurgea fum și ceea ce mi se spune că mecanicii ardeau, stâlpul de fum a început să învelească și blocurile de apartamente.

Deocamdată nu este cunoscută cauza exploziei, dar Poliția britanică, Scotland Yard transmite că incendiul nu pare să fie cauzat de un atentat terorist.

O sală de spectacole din zonă și-a deschis porțile pentru locuitorii din zonă care nu pot ajunge acasă din cauza fumului dens, transmite The Sun.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-28

In legatura cu acest articol...

RESTRICȚII de călătorie în Germania, Portugalia și Spania

Presa internațională: Infrastructura de gaze naturale din Europa are scurgeri de metan, gazul care provoacă încălzirea globală

Președintele CEHIEI, o nouă declarație controversată: „Persoanele transgender mi se par dezgustătoare!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE