2024-05-03 12:04

Veste senzațională pentru David Popovici. Guvernul îl umple de bani!

 |  14:39
Veste senzațională pentru David Popovici. Guvernul îl umple de bani!

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a anunţat că Executivul a decis alocarea sumei de un milion de lei sportivului David Popovici, aproximativ 200.000 de euro, banii provenind din Fondul de rezervă al Guvernului.

„La şedinţa de Guvern am luat decizia de a recunoaşte performanţa sportivului nostru David Popovici şi, în felul acesta, am decis ca, fiind vorba despre o performanţă excepţională, să avem o recunoaştere pe măsură şi am hotărât să îi fie alocat din Fondul de rezervă al Guvernului o sumă în valoare de un milion de lei”, a afirmat premierul Ciucă, la finalul şedinţei de Guvern de joi.

David Popovici a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. Popovici a obţinut la CM şi aurul la 200 m liber.

Pentru performanța sa, David va fi recompensat și de către MTS, COSR, CS Dinamo, clubul unde e legitimat, dar și de Primăria Sector 2.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-23

In legatura cu acest articol...

Câți bani va primi David Popovici pentru medaliile de aur câștigate?

VIDEO Ministrul Sportului, bucurie în direct pentru performanța lui David Popovici: ”O țară întreagă trebuie să-l PRIMEASCĂ la aeroport”

Primele declarații ale fenomenului David Popovici după succesul de la Budapesta: ”Sunt un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare”

Mesajele președintelui Iohannis și ale premierului Ciucă după victoria istorică a lui David Popovici

VIDEO David Popovici este dublu CAMPION mondial! A câștigat și proba de 100 metri liber




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE