2024-04-20 02:27

VIDEO Ministrul Sportului, bucurie în direct pentru performanța lui David Popovici: ”O țară întreagă trebuie să-l PRIMEASCĂ la aeroport”

 |  23:04
VIDEO Ministrul Sportului, bucurie în direct pentru performanța lui David Popovici: ”O țară întreagă trebuie să-l PRIMEASCĂ la aeroport”

Ministrul Sportului, Eduard Novak, s-a bucurat în direct de performanța istorică reușită de David Popovici la Campionatele mondiale de natație de la Budapesta. Novak i-a îndemnat pe români să vină să-l aștepte la aeroport pe cel care a reuşit să câştige două medalii de aur.

Eduard Novak a comentat live cursa de 100 m liber de la Budapesta pe pagina sa de Facebook, emoţionat după cursa extraordinară a sportivului în vârstă de 17 ani. Acesta nu a putut ajunge la Budapesta la Campionatele Mondiale de Natație.

"Hai, David! Bravo, David, bravo! Cum se spune, extraordinar. Vă daţi seama cu cine ne luptăm noi şi în ce condiţii. A câştigat două medalii de aur, o ţară întreagă trebuie să-l primească la aeroport. Eu voi fi acolo. Veniţi şi voi alături de noi. Campionul nostru a câştigat", a spus ministrul după ce David Popovici a câștigat cursa de 100 metri liber.

 "Din păcate zborul de la ora 17:00 al celor de la Tarom a fost anulat, aşa că nu am reuşit să ajung la Budapesta. Am încercat să văd live competiţia, dar asta este, trebuie să ne adaptăm situaţiei. Urmăresc însă live să văd ce va reuşi campionul nostru în seara asta Cred că are cele mai mari șanse să câștige. Este anul lui, este în forță maximă”, a povestit Eduard Novak înainte de începerea cursei, în filmul postat pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-22

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Primele declarații ale fenomenului David Popovici după succesul de la Budapesta: ”Sunt un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare”

VIDEO David Popovici este dublu CAMPION mondial! A câștigat și proba de 100 metri liber

Mesajele președintelui Iohannis și ale premierului Ciucă după victoria istorică a lui David Popovici




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE