2024-04-26 22:29

Klaus Iohannis face anunțul serii: Ce urmează în perioada Sărbătorilor de iarnă

 |  18:42
Klaus Iohannis face anunțul serii: Ce urmează în perioada Sărbătorilor de iarnă

Președintele Klaus Iohannis le transmite românilor care voiau să își planifice vacanța de Sărbători că, anul acesta, această perioadă nu va fi la fel ca în alți ani.

”Masurile sunt cele pe care le cunoastem, nu cred ca Sarbatorile din acest an vor fi la fel, se va putea calatori mult mai putin in strainatate din cauza restrictiilor. Anul acesta ne vom intoarce la ce inseamna sarbatoarea Craciunului: în si cu familia” a transmis Klaus Iohannis.

Președintele nu a anunțat dacă în perioada următoare se vor lua noi măsuri de restricție, subliniind faptul că toate acestea se vor lua în urma consultării experților în domeniu:

”Masurile care au fost luate au fost propuse de experti cunoscuti in domeniu, nu s-a discutat circulația pe timp de nopate, eu nu sunt de acord ca circulatia, ci petrecerile pe timp de noapte sunt periculoase. Nu putem sa luam in fiecare zi restrictii, fara sa vedemce impact au cele deja luate.

Dupa masuri, trebuie asteptate reactiile, efectele, aceste restrictii nu sunt un joc politic, se propun de experti pentru a domoli extinderea pandemiei. Trebuie să așteptăm o perioadă, nu dorim sa distrugem viata oamenilor, noi vrem sa luam fix cat sunt necesare pentru a domoli, expertii le analizeaza cu mare atentie, cu simt de raspundere si propun un nou set sau pastrarea setului de restrictii” a mai anunțat șeful statului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-28

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Proiect al Ministrul Educației: "Harta şcolilor dezavantajate din România"

ATENȚIE MARE la puii grill ieftini pe care îi cumpărați din magazine!

Prefectul Capitalei ia în calcul CARANTINAREA orașului: ”Nu vreau să se creeze o emoție”

Florin Cîțu continuă războiul cu PSD: ”Vin cu măsuri care sunt împotriva românilor”

Date din economie: Cât a crescut DEFICITUL bugetar al țării




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE