2022-05-17 01:00

INCENDIU violent la o fabrică de produse din țiței. Pericol de EXPLOZIE

 |  20:23
INCENDIU violent la o fabrică de produse din țiței. Pericol de EXPLOZIE

Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o societate care fabrică produse din țiței, în satul Inotești, localitatea Colceag, din județul Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave pe 80% din corp.

Potrivit ISU Prahova, incendiul violent a izbucnit în jurul orei 19.00, la o societate care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței, în satul Inotești, localitatea Colceag.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală, trei autoturisme și un autotren”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Sunt și două victime cu arsuri în urma incendiului. Este vorba despre doi bărbați care au arsuri de gradele 2 și 3 pe 80% din suprafața corpului, potrivit sursei citate.

La fața locului au fost trimise șase autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensiva mobilă, o autoplatformă, o autoscară și o descarcerare grea.

Reprezentanții IGSU spun că în zonă este pericol de explozie.

„Incendiu hală în care funcționează o stație de prelucrare produse petroliere, în curtea unui fost CAP. Arde pe o suprafață de aproximativ 700 mp, cu pericol de explozie, în hala fiind depozitate uleiuri uzate”, transmit reprezentanții IGSU.

În zonă nu sunt locuințe. În hala în care se manifestă flăcările sunt doar birouri.

În apropierea halei sunt depozitate 3 tancuri a 20 de tone de combustibil. Incendiul a fost localizat și se acționează pentru răcirea tancurilor de combustibil.

(sursa: Mediafax)


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-01

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Muncitori sechestrați și înjunghiați într-o locuință din Onești

A fost REȚINUTĂ femeia care a ucis cu mașina două fete în accidentul din Capitală
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE