2024-04-24 19:56

A fost REȚINUTĂ femeia care a ucis cu mașina două fete în accidentul din Capitală

 |  18:30
A fost REȚINUTĂ femeia care a ucis cu mașina două fete în accidentul din Capitală

Luni seară a fost reținută femeia care a produs sâmbătă accidentul din cartierul bucureştean Andronache soldat cu moartea a două fete. Ea a susţinut imediat după accident, dar și la audieri preliminare, că nu a consumat alcool, deşi, susrse apropiate anchetei afirmă că avea o alcoolemie de 0,6. Ea a mai relatat că înainte de accident a avut un acces de strănut, a vrut să frâneze, dar a apăsat pedala greşită.

”Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str.Menţiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări: În baza probatorului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti.

La audieri, femeia a negat că ar fi consumat alcool, deşi analizele au indicat o alcoolemile de 0,6. Ea a mai relatat că în momentul în care s-a apropiat de capătul străzii unde trebuia să vireze la dreapta, a avut un acces de strănut, a vrut să frâneze, dar a apăsat pedala greşită.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-01

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ. Femeia care a accidentat mortal două fete cu mașina în Capitală consumase ALCOOL




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE