2024-04-30 06:50

George Buhnici, amendat drastic pentru declarațiile despre „țâte și buci” și femeile cu vergeturi

 |  13:40
George Buhnici, amendat drastic pentru declarațiile despre „țâte și buci” și femeile cu vergeturi

CNCD a decis miercuri amendarea vlogger-ului George Buhnici cu 20.000 de lei pentru dicriminare, după declarațiile acestuia despre „țâte și buci” și femeile cu vergeturi.

Afirmațiile lui Buhnici la adresa femeilor au fost făcute în luna iulie în cadrul emisiunii TV „XNS”, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, și reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată, se arată într-un comunicat al CNCD.

Declarația lui Buhnici care a produs vâlvă în toată țara a fost următoarea:

“Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici.Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine.Și nu as vrea să mi se interpreteze, suntem la un festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, maai mergeți pe la sală fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus Buhnici într-un interviu pentru Antena Stars, care a continuat: “Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!” Câți ani îi dai?”(…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-31

In legatura cu acest articol...

BUHNICI își pune cenușă în cap: „Am vorbit ca un mârlan, am jignit categorii întregi de oameni. Îmi cer scuze public…”

Marina Almășan sare în apărarea lui Buhnici: "Lumea nu vine la mare să vadă SLANĂ și CELULITĂ"

Lovitură pentru George Buhnici. BCR renunță la colaborarea cu vlogger-ul

Capatos, REACȚIE furibundă la adresa lui Buhnici: "N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe"

Cristina Bălan, reacție după derapajul lui BUHNICI: "Fetelor, cu 70/80/100+ kg, dacă aveți și VERGETURI și CELULITĂ: la plajă cu voi!"

George Buhnici, declarații ȘOCANTE pe plajă: "Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o MINORĂ. Mai mergeți la sală, fetelor!"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE