2024-05-05 11:50

Capatos, REACȚIE furibundă la adresa lui Buhnici: "N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe"

 |  22:03
Capatos, REACȚIE furibundă la adresa lui Buhnici: "N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe"

George Buhnici a jignit femeile printr-o serie de declarații făcute în emisiunea lui Dan Capatos, direct de pe plaja Neversea. Mai mult, fostul prezentator de la PRO TV a decis să dea vina pe reality-ul de la Antena Stars, în loc să își ceară scuze, iar Capatos a răbufnit.

Multe dintre vedetele din România au decis să intervină în scandalul în care George Buhnici e implicat, printe ele numărându-se și Dan Capatos, prezentatorul emisiunii în care au fost făcute declarațiile care au pus pe jar internetul. Prezentatorul blamează nu doar afirmațiile lui George Buhnici, ci și atitudinea pe care a avut-o ulterior, în încercarea de a scăpa basma curată.

Astfel, Dan Capatos transmite că Buhnici ar fi trebuit să își ceară scuze de la femeile pe care le-a jignit, lucru care nu s-a întâmplat. În schimb, fostul prezentator al emisiunii „I Like IT” a încercat să dea vina pe echipa din spatele „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Capatos continuă și spune că explicația oferită de George Buhnici nu își avea rostul în acest context în care scandalul căpăta deja amploare.

„Eu nu-l cunosc pe George, nu avem nimic de împărțit. Am mers la el acasă, am filmat casa și a fost totul normal. Pe plajă la Neversea a ieșit acest interviu, unde a spus acele lucruri. Am ales să difuzăm materialul, pentru că ni se pare normal.

A fost un lucru asumat din partea lui. El nu a trimis nicio reacție către noi, nu a realizat ce a spus. Acum, George Buhnici a venit cu un drept la replică. Și aici mi se pare o greșeală.

Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât printr-un simplu  'îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva' care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns mult mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmărește nu știu cine, nu știu ce cu războiul…

Dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo. Asta înseamnă să fii un pic paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta și a postat pe blogul lui o explicație. E halucinant”, a transmis Dan Capatos, în emisiunea pe care o moderează la Antena Stars.

Totodată, Dan Capatos transmite că George Buhnici încearcă să scape nevinovat din toată această situație dând vina pe „Xtra Night Show” și crezând că producătorii (și nu numai) au uneltit totul împotriva lui.

„Prin prisma acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit toată această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să ne spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău?

N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe. Ce ne-a deranjat pe noi a fost faptul că în baza unor gesturi de prietenie pe care o avem cu el, alege să dea vina pe noi (...).Nu cred că această emisiune ți-a făcut rău, sunt cuvintele tale, nu sunt montate sau ajustate. Noi nu ți-am greșit cu nimic”, a continuat Dan Capatos.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE