2024-05-06 22:03

Lovitură pentru George Buhnici. BCR renunță la colaborarea cu vlogger-ul

 |  14:44
Lovitură pentru George Buhnici. BCR renunță la colaborarea cu vlogger-ul

BCR a anunțat, miercuri, că va încheia colaborarea cu George Buhnici, după mega-scandalul generat de declarațiile acestuia, care a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi” și că „e normal să ne uităm la țâțe și la buci”. Unitatea bancară susține că a așteptat o reacție a vloggerului la solicitarea de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului: „Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile”.

„Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public. Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică. Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit. Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului. Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile. L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită”, a transmis, miercuri, BCR.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-20

In legatura cu acest articol...

George Buhnici, declarații ȘOCANTE pe plajă: "Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o MINORĂ. Mai mergeți la sală, fetelor!"

Cristina Bălan, reacție după derapajul lui BUHNICI: "Fetelor, cu 70/80/100+ kg, dacă aveți și VERGETURI și CELULITĂ: la plajă cu voi!"

Capatos, REACȚIE furibundă la adresa lui Buhnici: "N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE