2020-10-27 05:12

Ministrul Florin Cîțu se laudă cu RESUSCITAREA economiei. Ce arată cifrele

 |  17:19
Ministrul Florin Cîțu se laudă cu RESUSCITAREA economiei. Ce arată cifrele

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, spune că, după cum arată semnele, la finalul trimestrului doi sau începutul trimestrului patru, pentru prima oară în doi ani, dinamica sectorului industrial o să fie pozitivă.

Astfel, spune demnitarul, "așa cum am estimat, industria își revine" şi a dat asigurări că "aşa cum am resuscitat industria, vom resuscita toate sectoarele economice".

"Așa cum am estimat, industria își revine.

Bineînțeles că este greu. Încă ne luptăm la nivel global cu criza dublă sănătate-economică. Dar, este important să îmbunătățim în fiecare lună condițiile din economie. Şi asta facem.

Avem nevoie de o economie puternică pentru a putea să trecem cu bine peste criza de sănătate. Și avem nevoie de o societatea sănătoasă pentru a avea o economie puternică.

Măsurile luate de guvern până acum au avut un impact pozitiv și acest lucru se vede. Industria a fost distrusă de trei ani de guvernare socialistă. Intrase în recesiune la începutul anului 2019.

Acum toate semnele arată, fară dubiu, că la finalul trimestrului 2 sau începutul trimestrului 4, pentru prima oară în 2 ani, dinamica sectorului industrial o să fie pozitivă. Un lucru foarte important având în vedere contextul economic prin care trecem.

Așa cum am resuscitat industria, vom resuscita toate sectoarele economice", a scris ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-14

In legatura cu acest articol...

DIICOT a dat lovitura: Cum se falsificau permise provenite din Congo

ULTIMA ORĂ: Se prelungește starea de alertă. Care sunt noile REGULI

Operație efectuată în premieră în România

SANCȚIUNI împotriva educatoarei din Fetești care a lovit un copil. Femeia se mândrea: ”Aştept laude şi idei de viitor”

Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București: Clădirea a fost evacuată
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE