2024-04-19 20:45

SANCȚIUNI împotriva educatoarei din Fetești care a lovit un copil. Femeia se mândrea: ”Aştept laude şi idei de viitor”

 |  14:40
SANCȚIUNI împotriva educatoarei din Fetești care a lovit un copil. Femeia se mândrea: ”Aştept laude şi idei de viitor”

Educatoarea din Fetești care teroriza copiii și a lovit un băiețel a stârnit revolta a mii de părinți și cadre didactice. Pentru comportamentul său, femeia a fost dată afară din grădiniță. Între timp, detalii absolut revoltătoare ies la iveală în continuare.

Educatoarea a vrut astfel să se laude în faţa tuturor părinţilor cât de exigentă este ea cu micuţii. Femeia i-a filmat pe copii în timpul unei ore în care micuţii învaţă să folosească cuţitul de plastic pentru a-şi tăia fructele. La un moment dat, educatoarea ajunge în dreptul unui copil pe care l-a furat somnul şi îl plesneşte cu dosul palmei (minutul 1:06 pe filmuleţ).

Sărmanul băiat se schimonoseşte de durere şi începe să plângă în tăcere. Profesoara nu are nicio remuşcare, mută camera telefonului pe ceilalţi copii şi îşi vede mai departe de treabă, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul poate nu ar fi ajuns public niciodată, întrucât copilul nu a avut curaj acasă să vorbească despre ce a păţit. Însă profesoara a ţinut cu tot dinadinsul să se laude cu tehnicile ei de predare în faţa tuturor părinţilor. Aşa că a publicat clipul pe grupul de WhatsApp al clasei.

Toţi părinţii au avut un şoc când au văzut imaginile şi au început să-şi întrebe copiii acasă despre cele întâmplate. Şi astfel au aflat că educatoarea nu este la prima ieşire de acest fel, ea obişnuind să ţipe şi să fie violentă cu micuţii.

În exclusivitate pentru Antena3.ro, mama unui alt copil din clasă a povestit că a vizionat cu groază imaginile trimise de educatoare pe grupul de WhatsApp al clasei. 

"Eu m-am autosesizat după ce am văzut minunatul filmuleţ şi cum stau copiii precum soldaţii lui Kim Jong-Un şi am început să fac ceva. Trebuie să fac ceva!", povesteşte revoltată pentru Antena3.ro, mama unei fetiţe din clasa unde a avut loc incidentul.

"Chiar educatoarea a pus filmuleţele, după care a scris că aşteaptă laude şi idei pentru viitor. Mămica băiatului lovit a sunat-o pe educatoare, a avut loc un schimb de replici. Doamna educatoare m-a sunat şi pe mine, pentru că am reacţionat şi eu după ce am văzut imaginile, iar ea mi-a spus că ceea ce văd nu este ok, că de fapt copilul plângea fără motiv.", ne-a declarat, în exclusivitate, mama revoltată.

Incidentul a avut loc marţi, 13 octombrie. Imediat cum au văzut imaginile, părinţii băiatului lovit au mers cu ele la Poliţie şi au depus o plângere împotriva educatoarei. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-14

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE