2020-12-01 01:14

OMS pregătește un IMN al pandemiei. Ce trupă celebră va colabora cu organizația

 |  16:12
OMS pregătește un IMN al pandemiei. Ce trupă celebră va colabora cu organizația

Kim Sledge, parte din trupa Sister Sledge şi The World We Want au devenit partenerii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru a înregistra un imn ca răspuns la pandemia generată de COVID 19.

Un cover după melodia “We are family” va beneficia de un videoclip înregistrat de vedetele din întreaga lume, alături de eroii din prima linie a sectorului medical, lideri importanţi dar şi oameni de rând. Aceştia vor cânta împreună pentru a crea un spectacol de calitate care să îndemne la solidaritate şi sprijin pentru ceea ce înseamnă acum dar şi pentru ceea ce ar putea însemna, în viitor, domneiul de sănătate publică şi problemele acestuia, inclusiv cele generate de virusul Sars Cov 2.

Iniţiativa de a susţine OMS în lupta împotriva pandemiei vine cu doar câteva zile înainte de Ziua Naţiunilor Unite, sărbătorită, în fiecare an, pe 24 octombrie şi va fi susţinută de o campanie puternică pe reţelele de socializare. Eforturile artiştilor se vor concentra într-un apel plin de speranţă la solidaritate, unitate şi colaborare pentru a proteja sănătatea şi bunăstarea fiecărei persoane de pe această planetă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-21

In legatura cu acest articol...

Orban: “Ritmul de creștere a infectărilor va scădea. Alegerile parlamentare nu reprezintă un risc de răspândire a virusului”

COVID-19. Rafila avertizează că ne apropiem de limita locurilor la ATI

FOCAR de Covid-19 la Curtea de Conturi

Coronavirus: RECORD de cazuri noi: Câți români s-au infectat în ultimele 24 de ore
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE