2020-11-25 04:47

Orban: “Ritmul de creștere a infectărilor va scădea. Alegerile parlamentare nu reprezintă un risc de răspândire a virusului”

 |  15:00
Orban: “Ritmul de creștere a infectărilor va scădea. Alegerile parlamentare nu reprezintă un risc de răspândire a virusului”

Premierul Ludovic Orban susține că, din evaluările care îi sunt puse mereu la dispoziție, ritmul de creştere a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus în țara noastră se va reduce, ca urmare a măsurilor implementate de curând.

"Opinia pe care o avem şi evaluările pe care le avem sunt acelea că ritmul de creştere a numărului de persoane infectate se va reduce. Noi, în general, analizăm datele la săptămână, nu analizăm de la zi la zi, pentru că nu există o anumită ritmicitate în ceea ce priveşte prezentarea de către DSP-uri a rapoartelor (...). Urmărim cu mare atenţie evoluţia în fiecare judeţ, în fiecare localitate şi dispunem toate măsurile pe care le-am gândit pentru a reduce riscul de răspândire", a spus Orban.

În ceea ce priveşte organizarea alegerilor parlamentare la data stabilită, premierul a întărit idea că acestea "nu reprezintă un risc suplimentar de răspândire a virusului", dacă se respectă măsurile şi regulile impuse.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-21

In legatura cu acest articol...

COVID-19. Rafila avertizează că ne apropiem de limita locurilor la ATI

Coronavirus: RECORD de cazuri noi: Câți români s-au infectat în ultimele 24 de ore
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE