2024-04-26 04:14

Marea Britanie testează un nou TRATAMENT anti-COVID

 |  20:48
Marea Britanie testează un nou TRATAMENT anti-COVID

Un nou tratament cu anticorpi monoclonali urmează să fie testat pe pacienţii Covid-19 în spitalele din Marea Britanie. Tratamentul, dacă se dovedește eficient, va duce la oprirea reproducerii virusului și la îmbunătățirea ratei de supraviețuire a pacienților.

Aceşti anticorpi de laborator vor fi administraţi la 2.000 de persoane pentru a vedea dacă sunt eficienţi. Pacienţii vor începe să primească noile medicamente în următoarele câteva săptămâni, iar rezultatele vor fi comparate cu alţi pacienţi cărora nu li s-au administrat anticorpi. 

”Există o mulţime de motive întemeiate pentru a crede că ar putea fi eficient - oprirea reproducerii virusului, oprirea virusului de a provoca daune, îmbunătăţirea supravieţuirii pacienţilor,” a spus profesorul Martin Landray de la Universitatea din Oxord, co-conducătorul procesului de recuperare, potrivit Mediafax.

Procesul de recuperare din Marea Britanie a fost creat la începutul pandemiei pentru a identifica tratamentele care ar putea ajuta persoanele internate la spital cu Covid-19.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15

In legatura cu acest articol...

COVID-19 în Indonezia: PEDEPSE inedite pentru cei care nu poartă mască

De NECREZUT: Educație în CAPELA mortuară. Cum învață elevii din Isaccea

Coronavirus: Starea de Alertă s-a prelungit cu încă 30 de zile. Ce relaxări suplimentare au fost aprobate de către Guvern?

Coronavirus: O nouă zi de coșmar: Aproape 10% din testele făcute au ieșit pozitiv. Câți români s-au infectat în ultimele 24 de ore

CORONAVIRUS. OMS, avertizare sumbră: Va crește mortalitatea în Europa




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE