2020-12-04 04:48

Sorin Grindeanu FACE PRAF guvernul Orban: ”Nu vă faceți că nu înțelegeți!”

 |  20:23
Sorin Grindeanu FACE PRAF guvernul Orban: ”Nu vă faceți că nu înțelegeți!”

Partidul Social Democrat face un nou apel către Guvern, respectiv către ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, să pună bugetul pe anul viitor în transparenţă publică, a declarat joi prim-vicepreşedintele partidului, Sorin Grindeanu.

"Facem un apel către Guvern de a pune - că se pare că n-au înţeles - în transparenţă publică, în transparentizare bugetul. (...) Am înţeles tactica domnului Cîţu de a se face că nu înţelege ce spunem. Nu am spus să-l trimită spre Parlament să fie votat şi aşa mai departe. Am spus că vrem să intre în procesul de transparentizare publică. Să se uite ce s-a întâmplat în 2016, pentru că informaţiile noastre sunt că vor creşte taxe şi impozite, că vor da oameni afara şi că vor face un acord cu FMI - nu neapărat e un lucru rău acest acord -, dar cred că românii trebuie să ştie despre ce e vorba. Aşa că nu vă faceţi că nu înţelegeţi, domnule Orban şi domnule Cîţu, vrem să respectaţi legea, să puneţi bugetul în transparenţă publică", a spus Grindeanu, la sediul PSD.

Potrivit acestuia, premierul va fi invitat în Parlament pe acest subiect.

"Probabil colegii mei de la Parlament au trimis deja invitaţia către primul-ministru, dacă nu, probabil o s-o trimită în zilele următoare. Noi ne-am dori să vină cât mai repede, dacă e posibil săptămâna viitoare. Cred că e o problemă extrem de importantă pentru români. (...) Cred că totuşi şi alte forţe politice îşi doresc transparenţă. Aşa că nu cred că o să fim neapărat singuri în acest demers legitim", a adăugat Grindeanu, conform Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-29

In legatura cu acest articol...

Klaus Iohannis anunță MĂSURI la nivel european pentru a opri pandemia de COVID-19

Un politician de la USR a refuzat să atingă Biblia la jurământul de învestire

O stațiune montană celebră din România intră în scenariul roșu. Se închid restaurantele, barurile și vor fi interzise activitățile culturale

Vecinii maghiari vor fi obligați să poarte MASCĂ și în restaurante

Medicul Răzvan Constantinescu, REPLICĂ pentru CTP: "Domnu influensăr fără medicație"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE