2024-05-05 22:36

Scandalul cerealelor din Ucraina continuă! MOȚIUNE simplă împotriva ministrului Agriculturii

 |  16:14
Scandalul cerealelor din Ucraina continuă! MOȚIUNE simplă împotriva ministrului Agriculturii

Scandalul cerealelor din Ucraina continuă. În timp ce ministrul Agriculturii, Petre Daea a anunţat că se gândeşte la un plan care să nu-i supere nici pe agricultori, nici pe cei de la Bruxelles, opoziția îi cere demisia. Cei din USR şi Forţa Dreptei au depus o moţiune la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Daea.

În plin scandal iscat în jurul cerealelor din Ucraina, ministrul Petre Daea va fi prezent astăzi în parlament pentru dezbaterea moțiunii simple inițiată de opoziție. Deputații îi reproșează acestuia faptul că negocierile de la Bruxelles privind  sectorul agricol românesc au fost un eșec și că ministrul a ratat mai multe proiecte importante și fonduri europene pentru fermierii români, transmite Observator.

Semnatarii moțiunii mai fac referire și la programul guvernamental Tomata, menționând faptul că este bun doar pe hârtie. ne aducem aminte și de protestul fermierilor din toată țara de săptămâna trecută, care atrăgeau atenția asupra consecințelor  asupra sectorului alimentar în situația în care statul nu va lua măsuri în acest sens.

În urmă cu puțin timp, PSD a transmis că va propune în coaliție suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina.

Este puțin probabil ca moțiunea simplă să treacă de votul deputaților.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-18

In legatura cu acest articol...

PSD solicită GUVERNULUI să suspende importurile de produse agro-alimentare din Ucraina




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE