2021-07-24 07:37

Președintele Iohannis, NERVOS după numirea lui Florin Iordache: ”PSD rămâne toxic, e intolerabil!”

 |  18:40
Președintele Iohannis, NERVOS după numirea lui Florin Iordache: ”PSD rămâne toxic, e intolerabil!”

Președintele Klaus Iohannis a acuzat dur Partidul Social Democrat și majoritatea din Parlament după instalarea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

”Actuala majoritate PSD e ilegitima, nu mai reflecta vointa reala a românilor. Ce a făcut aceasta majoritate din martie? A pus umărul la treabă, așa cum ar fi fost firesc? Nu, actuala majoritate PSD a intarziat si chiar a blocat o serie de măsuri si a adoptat legi populiste care ar putea arunca România in criza.

Pentru a vedea nivelul de toxicitate, sa ne uităm nu mai departe de ziua de ieri când Iordache a fost votat la Consiliul Legislativ. După cum ne-a obișnuit în ultimii 30 de ani, PSD, in ciuda încercărilor disperate de a-si cosmetiza poziția, ramane toxic. Recompensează cu obediență servanții oferind funcții. Totul pentru unii, nimic pentru romani!

E intolerabil, lucrurile nu mai pot continua așa!” a răbufnit Klaus Iohannis, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.

Pe de altă parte, președintele a făcut referire și la scandalul izbucnit între PNL și USR care se acuză reciproc de votul pentru Florin Iordache:

” Cred ca aceasta alegere a facut ca sa fie lumea atata de suparata incat incearca sa caute vinovatii, in loc de soluții. Este ciudat dacă s-ar certa, ar fi ciudat dacă s-ar certa, fiindcă in definitiv a câștigat majoritatea toxica PSD-ista, a devenit clar pt toata lumea ca nu se poate continua in acest fel” a adăugat șeful statului.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-21

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Klaus Iohannis, mesaj FERM privind alegerile parlamentare: ”Vreau să fie clar pentru toată lumea!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE