2024-05-05 18:37

Premierul interimar, Nicolae Ciucă face prima NUMIRE importantă în Guvern

 |  18:54
Premierul interimar, Nicolae Ciucă face prima NUMIRE importantă în Guvern

Premierul interimar, Nicolae Ciucă l-a numit, marţi, în funcţia de secretar general al Guvernului pe Dragoş Condrea, care a deţinut, din 2009, funcţia de director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

„Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi pe Dragoş Condrea în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, a transmis, marţi, Guvernul.   

Dragoş Condrea, născut în noiembrie 1970, a studiat Facultatea de Drept - Universitatea  Bucureşti, în perioada 1991- 1995. Condrea a lucrat mai mulţi ani în sistemul bancar, ulterior lucrând în secretariatul General al Guvernului.   

Între  2004-2009, Condrea a fost director general, Direcţia Generală Juridică din cadrul Cancelariei Primului-Ministru, între 2009(februarie)-2009(mai) a fost consilier personal al ministrului sănătăţii, ulterior lucrând în Secretariatul General al Guvernului.   

Antonel Tănase a anunţat marţi pe Facebook că a demisionat din funcţia de secretar general al Guvernului. El a adăugat că de acum încolo îşi va concentra atenţia pentru a dezvolta proiectele la nivel de Parlament, din postura de deputat, pentru dezvoltarea Capitalei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-08

In legatura cu acest articol...

Decizie BEC: Voturile din mai multe secții vor fi RENUMĂRATE

ULTIMA ORĂ. Se discută din nou de CARANTINAREA Capitalei!

Alexandru Rafila este în IZOLARE după ce soția sa a fost confirmată cu noul CORONAVIRUS

Klaus Iohannis, vești de ultimă oră pentru spitale și medici

Ce CADOU i-a trimis Marcel Ciolacu președintelui Klaus Iohannis




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE