2024-05-05 22:22

Klaus Iohannis, vești de ultimă oră pentru spitale și medici

 |  16:16
Klaus Iohannis, vești de ultimă oră pentru spitale și medici

După o discuție cu premierul interimar, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Raed Arafat, Valeriu Gheorghiță, președintele Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri pentru spitale și cadrele medicale.

”Am avut o discutie cu premierul interimar, Nicolae Ciucă, cu ministrul Sanatatii si cu alti specialiști, domnul Arafat, dr Gheorghita, este absoluta nevoie de o concentrare pe gestionare a pandemiei. Chiar daca am avut alegeri, pandemia nu a disparut.  Avem un număr limitat de infectari, astazi au fost 200 de decese, sectiile ATI sunt sub presiune, spitalele in general, suntem hotarati ca aceste chestiuni sa fie gestionate bine pana cand se va forma un nou guvern.

Sunt vesti bune in aceasta zona. Sunt aproximativ 300 ventilatoare care se livreaza in urmatoarele zile pentru ATI, in mai putin de o saptamana va veni prima transa din 3 mil de teste rapide comandate, pentru pacientii cu forme grave sunt in curs de instalare aproximativ 500 concentratoare de oxigen. Se lucreaza, se lucreaza rapid pentru spitale, rolul nostru este sa ne protejam pentru a da o sanasa medicilor sa se ocupe de pacientii cu probleme dificile. Voi ramane conectat cu aceasta zona, avem pasi importanti in pregatirea campaniei de vaccinare, despre asta mai multe în zilele următoare” a anunțat președintele Klaus Iohannis într-o scurtă declarație de presă la Palatul Cotroceni.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-08

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Ce CADOU i-a trimis Marcel Ciolacu președintelui Klaus Iohannis

Patru lei de la o grădină zoologică au fost testați pozitiv pentru Covid-19

Coronavirus: 7.439 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE