2021-05-13 22:13

Premierul Cîțu, un nou apel pentru vaccinarea anti-COVID: ”Să ELIMINĂM acele voci care sunt împotrivă!”

 |  15:54
Premierul Cîțu, un nou apel pentru vaccinarea anti-COVID: ”Să ELIMINĂM acele voci care sunt împotrivă!”

Premierul Florin Cîțu a făcut un apel la români să se vaccineze împotriva COVID-19, spunând că aceasta este singura soluție pentru a reveni la o viață normală. El a subliniat că sunt suficiente doze de vaccin pentru acest lucru. Pe de altă parte, premierul a avertizat că cei care se pronunță împotriva campaniei de vaccinare „subminează efortul de a reveni la normalitate”.

„Singura soluție de a reveni la normalitate, de a merge la concerte, la restaurante, să călătorim, să avem o viață normală este vaccinarea”, a spus premierul.

„Avem nevoie și de o campanie de informare corectă a cetățenilor României, pentru că în spațiul public sunt foarte multe informații care subminează efortul campaniei de vaccinare. Aducem resurse pentru a informa corect cetățenii din toate zonele”, a spus el.

Cîțu a adăugat că autoritățile au susținerea mediului privat și a numeroase ONG-uri care sprijină campania de vaccinare.

„Ceea ce facem acum este eliminarea acelor voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează un efort al nostru, al tuturor de a reveni la normalitate cât mai curând. Vreau să fie foarte clar: orice voce care subminează această campanie subminează efortul nostru de a reveni la normalitate”, a subliniat Cîțu.

Potrivit premierului, există suficiente doze de vaccin pentru a imuniza peeste 10 milioane de persoane până la sfârșitul lunii iulie.

„Intrăm într-o nouă etapă în această campanie și trebuie să creștem ritmul. Deschiderea noastră e totală. Putem să ne gândim să modificăm anumite criterii în funcție de numărul persoanelor vaccinate sau procentul persoanelor vaccinate în anumite sectoare”, a mai spus Cîțu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-20

In legatura cu acest articol...

Începe vaccinarea prin centrele mobile. Care sunt județele vizate și ce vaccin va fi folosit

Coronavirus: 2.931 cazuri noi. 1.432 pacienți se află internați în stare gravă

Medic ATI de la Spitalul Colentina acuză: Vlad Voiculescu ne-a făcut un foarte mare rău tuturor

Florin Cîțu dorește deschiderea unor centre de vaccinare în companiile private
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE