2024-05-05 21:46

Marcel Ciolacu se REVOLTĂ: ”Să nu ajungem la alegeri cu un Guvern în izolare!”

 |  21:22
Marcel Ciolacu se REVOLTĂ: ”Să nu ajungem la alegeri cu un Guvern în izolare!”

Marcel Ciolacu a declarat, luni seară, la TVR, că ”miercuri sau joi” se va ajunge la ”8-10.000 de infectări” și că aceste cifre reprezintă ”prognoza specialiștilor”.

Președintele PSD a declarat că îi transmite ministrului Economiei ”multă sănătate” și că speră ca alegerile parlamentare să nu fie organizate ”de un guvern în izolare”:

”Îi doresc multă sănătate domnului ministru și sper să nu avem alegeri cu un guvern în izolare. Campania electorală nu este o măsură de a opri acest trend. Am văzut declarațiile premierului, cei care se îmbolnăvesc sunt de vină. Nu știu ce fel de exprimare a fost, asta a spus primul ministru al României. Am avut o ședință la partid unde au participat președinți de consilii județene și primari municipii de județ. Nu există medicamente pentru combaterea COVID-19. Există județe unde au 200-300 de pacienți și ei au medicamente pentru 10 dintre ei (…) Domnul Rafila mi-a zis că o să fie un blocaj. Miercuri sau joi se ajunge la 8-10.000, asta e prognoza specialiștilor”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-02

In legatura cu acest articol...

Ministrul Sănătății: ”Nu intenționăm să ajungem un stat POLIȚIENESC”

Ministrul Economiei s-a INFECTAT cu noul coronavirus. Ce transmite Virgil Popescu

IMAGINEA ZILEI: Unde s-a oprit un metrou care a DERAIAT




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE