2024-04-26 07:47

Marcel Ciolacu îi amintește lui Klaus Iohannis: ”Are un trecut cu PSD, au vrut să îl pună premier”

 |  21:20
Marcel Ciolacu îi amintește lui Klaus Iohannis: ”Are un trecut cu PSD, au vrut să îl pună premier”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu reacționează la atacurile președintelui Iohannis din ultima perioadă și îi reamintește acestuia de fosta colaborare cu social-democrații pe care-i blamează acum.

”E incalificabil pentru un preşedinte. Totuşi, suntem o ţară europeană şi eu o consider democrată. Nimeni nu şi-a permit vreodată aşa ceva ca în timpul campaniei electorale să ataci partidul de Opoziţie pentru că ţie nu îţi arată bine cifrele. Şi ieri am spus: s-a descalificat.

Singur s-a descalificat să mai fie preşedintele României. Nu are argumente. Nu are logică. Are un trecut cu PSD. Au vrut să te pună prim-ministru.

Cred că o să fac o scrisoare la toţi ambasadorii măcar să ia act de o astfel de atitudine sau măcar să-mi răspundă. O să încerc să mă adresez diplomaţilor din Europa” a anunțat Marcel Ciolacu la emisiunea lui Marius Tucă.

Liderul PSD a vorbit și despre părerea lui Adrian Năstase conform căruia președintele Iohannis ar trebui suspendat:

”Este un demers legitim şi normal, ținând cont de încălcarea Constituţiei. Domnul Năstase, un prim ministru de excepţie, ştie la fel de bine ca mine că ar fi o măsură greşită.Are dreptate Adrian Năstase. Îndeplineşte toate condiţiile pentru a se declanşa suspendarea” a precizat Ciolacu.

 

 

 

 

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-25

In legatura cu acest articol...

Klaus Iohannis răspunde criticilor PSD: ”Nu pot rămâne MUT”

PSD, plângere la CNA împotriva președintelui Iohannis. Care e nemulțumirea




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE