2021-01-20 05:27

Klaus Iohannis răspunde criticilor PSD: ”Nu pot rămâne MUT”

 |  19:07
Klaus Iohannis răspunde criticilor PSD: ”Nu pot rămâne MUT”

Președintele Klaus Iohannis a răspuns criticilor aduse de PSD după atacurile din ultima vreme la adresa social-democraților și îndemnurile de a vota schimbarea la alegerile din 6 decembrie.

”Ca presedinte, ma simt chemat sa am opinii, sa emit opinii in toate chestiunile care privesc viata romanilor. Presedintele nu poate fi cenzurat politic, indiferent ca le place PSD sau nu, voi face evaluari si referiri care au o relevanta pentru romani, sunt convins ca PSD s-a suparat ca am fost franc aseara, PSD a guvernat foarte prost”.

”Cunosc destul de bine Constituția, iar președintele nu are dreptul să fie membru al unui partid politic, dar președintele nu trebuie să fie un mut.

Am spus-o și o pot repeta: PSD a guvernat extrem de prost. Da, este adevărat că am făcut afirmații de apreciere la adresa guvernării PNL. Înainte de alegeri, românii se așteptată de la mine să spun cum văd lucrurile. Nu pot să fiu mut. Cum să stau eu să mă uit la lună, la stele sau la soare și să nu spun ceea ce gândesc. Nu pot să nu spun ceea ce gândesc!” a subliniat președintele Iohannis.

Social democrații au depus o sesizare la CNA prin care cer o ”decizie de îndrumare” pentru posturile TV și radio care preiau intervențiile lui Iohannis în cadrul campaniei electorale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-25

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

PSD, plângere la CNA împotriva președintelui Iohannis. Care e nemulțumirea
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE