2022-01-17 00:39

George Simion, culisele excluderii Dianei Șoșoacă: ”Vă daţi seama în ce BÂLCI am nimerit”

 |  23:15
George Simion, culisele excluderii Dianei Șoșoacă: ”Vă daţi seama în ce BÂLCI am nimerit”

George Simion, preşedintele AUR, a dezvăluit adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă, despre care spune că mândria şi orgoliul i-au luat ochii, dar că dacă îşi schimbă atitudinea, există şanse de împăcare.

"Doamna Şoşoacă primise o ofertă de la dl Peia să fie preşedintele Partidului Neamul Românesc şi, cum mândria e un păcat, au început tot felul de disensiuni. Noi, spre deosebire de doamna avocat, nu am fost niciodată susţinători ai USR sau ai celor de la #rezist, mai multe contraziceri, inclusiv despre domnul Lulea. Vă daţi seama în ce bâlci am nimerit, şi cu ce persoane. Special nu am vrut să îl punem pe acest domn Nile Peia pe lista de candidaturi. Uşor, uşor, facem curăţenie.

Doamna Şoşoacă i-a supărat în aceste două luni pe colegii mei în fiecare zi veneau să se plângă. S-a certat miercurea trecută cu colegii de la Senat, i-am zis să vină în birou, să discutăm. - Nu, vino tu la mine în birou. Aveam plen şi nu am putut interveni, iar colegii nu au mai răbdat, un partid este o echipă, o familie. Nu sunt lupi singuratici.

Eu i-am tot luat apărarea... Dar au fost conflicte. Ziua şi conflictul, nu poţi să faci o echipă, în felul ăsta. Eu i-am luat apărarea şi am spus că nu o dau afară. Dumneaei a declarat că EA a plecat din partid, nu noi am dat-o afară.Ea a plecat din partid. Crede că o să facă echipă cu acest domn fost deputat Ninel Peia şi Francisc Tobă, căruia noi nu i-am validat mandatul. 

Încercăm să ţinem cu credinţa, dar văd că Diavolul şi-a băgat coada. Văd mândria, Diavolul nu este perfect cum este Dumnezeu. Diavolul este orgolios, e ipocrit şi face greşeli. Mai bine că s-a intamplat acum, decât să ajungem la un conflict total.", a declarat liderul AUR George Simion la Antena 3.

Întrebat dacă mai există şanse de împăcare cu Diana Şoşoacă, Simion a spus că da, că el este unionist. "Eu ţin la dialog, ţin la unire, şi îmi doresc să dialoghez. Ţin la Diana, dacă renunţă la mândrie, ea a tot a avut sincope, să fie constantă şi dacă va avea acţiuni cum trebuie, i-am zis şi public că este o victimă. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării."


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-15

In legatura cu acest articol...

DOCUMENT FINAL: Ce se întâmplă cu pensiile, voucherele de vacanță și călătoriile studenților

Orban încearcă să CALMEZE spiritele în coaliție: ”E cel mai bun buget posibil”

AUR vrea să o lase pe Diana Șoșoacă și fără funcțiile din Parlament

UPDATE: Dezbaterea MOȚIUNII împotriva ministrului Vlad Voiculescu. Acuzațiile opoziției
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE