2024-05-05 21:42

George Simion a cerut Parlamentului REDESCHIDEREA școlilor și restaurantelor

 |  17:29
George Simion a cerut Parlamentului REDESCHIDEREA școlilor și restaurantelor

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a cerut viitorului Guvern să redeschidă școlile. „Sunt sute de mii de profesori, sunt sute de mii de părinți, este în joc viitorul copiilor noștri”, a declarat liderul AUR, miercuri, în timpul ședinței de plen pentru învestirea cabinetului format de PNL, USR-PLUS și UDMR.

„Restaurantele din Parlament sunt deschise. Tot sectorul HoReCa trebuie deschis. Nu acceptați așa ceva! Voi, popor român, sunteți amendați dacă purtați masca un pic mai în stânga sau un pic mai în dreapta, sunteți amenințați, sunteți bătuți, iar aici, în Parlament, la 2 noaptea, se vota conducerea Camerei total abuziv și stăteau unii lângă alții, ca hienele gata să atace ciolanul. Nu mai acceptați, popor român, ce vi se servește! Părinții și bunicii noștri ne-au lăsat o țară fără datorii. Astăzi, am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe oră. Îi mulțumim domnului Cîțu pentru acest lucru. Popor român, este timpul să redeschidem școlile! Asta cerem noului Guvern. Sunt sute de mii de profesori, sunt sute de mii de părinți, este în joc viitorul copiilor noștri. Redeschideți școlile pentru a avea un viitor!”, a declarat George Simion, copreședintele AUR.

Membrii celor două Camere ale Parlamentului s-au reunit, miercuri, într-o ședință comună, pentru învestirea cabinetului propus de coaliția formată între PNL, USR-PLUS și UDMR. Florin Cîțu este omul desemnat să conducă viitorul guvern, iar portofoliul Educației va fi deținut de liberalul Sorin Cîmpeanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-23

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului propus: ”Sunteți o RUȘINE națională!”

PROMISIUNILE lui Florin Cîțu în fața Parlamentului: ”Să facem România normală”

Alegerea lui Ludovic Orban la șefia Camerei Deputaților, CONTESTATĂ de AUR la CCR

Program de Guvernare: Investiții de trei miliarde de euro în sport până în 2024

UPDATE: Guvernul Florin Cîțu a trecut de Parlament

Ludovic Orban, despre angajamentul de a nu racola parlamentari: Traseismul politic afectează democrația




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE