2024-04-26 10:57

GAFĂ în Parlament. Cum s-a făcut de râs deputatul Florin Roman

 |  16:10
GAFĂ în Parlament. Cum s-a făcut de râs deputatul Florin Roman

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Florin Roman, a făcut marți, în ședința de plen, o gafă legată de situația epidemiologică.

În timpul dezbaterii unui proiect de lege pe tema situaţiilor de urgenţă şi protecţiei civile, proiect guvernamental promovat de Raed Arafat, liberalul Florin Roman a luat cuvântul și a spus că speră ca în urma adoptării proiectului „să avem cât mai multe victime”. 

"Ma bucur, dle Arafat, ca ati ajuns la o intelegere cu colegii dvs de minister si sper ca dupa ce aceasta lege va fi promulgata in Monitorul Oficial, sa si vedem in judete ca se intampla ceea ce v-ati propus prin acest proiect de lege si practic cu ajutorul dvs si al bunului Dumnezeu sa avem cat mai multe victime si cat mai putine probleme, cat mai putine balbe din partea autoritatilor statului”, a declarat Florin Roman. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 4.724 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2, numărul total al cazurilor de COVID-19 ajungând la 217.216. De asemenea, s-au înregistrat şi 104 de decese - cel mai mare număr de la declanşarea pandemiei - bilanţul fiind de 6.574. În prezent, 824 de persoane sunt internate la Terapie Intensivă. În Bucureşti, incidenţa cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile raportate la mia de locuitori a scăzut la 3,18.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-27

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Patriarhul Daniel: "Regimul comunist A CĂZUT când A INTERZIS închinarea la sfintele moaște ale Sf. Dimitrie!"

Astrid Fodor este, în sfârșit, PRIMAR al municipiului Sibiu

COVID. 3.847 de infectări și 33 de decese au fost înregistrate în rândul cadrelor medicale

Cursuri online? O treime dintre satele din România au semnal slab, foarte slab şi/sau inexistent de Internet

Veste bună. Niciun deces sau caz confirmat cu Covid printre ROMÂNII de peste hotare




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE