2024-05-07 21:24

Fiu de baron local, numit secretar de stat. Tudor Buzatu: ”Am auzit, respirat și mâncat politică”

 |  19:48
Fiu de baron local, numit secretar de stat. Tudor Buzatu: ”Am auzit, respirat și mâncat politică”

Fiul baronului local de Vaslui, Dumitru Buzatu și al senatoarei PSD Gabriela Crețu, Tudor Buzatu a fost numit secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Acesta a mai ocupat o funcţie de secretar de stat în 2018, în aparatul de lucru al Anei Birchall, pe atunci vicepremier responsabil de parteneriatele strategice şi deputat de Vaslui.

„Procedura politică e simplă. Propunerile au fost hotărâte în forurile statutare ale PSD, am fost propus de PSD Vaslui. E o procedură obișnuită. Propunerile locale sunt analizate de conducerea centrală, ni se cer și dosare informative asupra celor propuși”, a declarat Tudor Buzatu pentru Europa Liberă.

Cât de mult influențează că PSD Vaslui e condus de Dumitru Buzatu, tatăl său? Tudor Buzatu susține că face politică de la 18 ani și a „crescut” în sediul PSD.

„Am pus umărul, mi-am dedicat timpul, resursele financiare și cam toată viața acestei organizații. Sunt copilul părinților mei și eu sunt foarte mândru de acest lucru. Am văzut că toată lumea elogiază familia Brătianu, nu că ne-am compara, dar eu în mediul politic am crescut. Am auzit, respirat și mâncat politică. M-am educat pentru asta. Nu m-au luat de undeva și m-au pus într-o funcție, m-au luat dintr-o organizație unde sunt hiperactiv. Dar, da, părinții mei sunt Dumitru Buzatu și Gabriela Crețu (n.r. – senatoare PSD)”, este poziția proaspătului secretar de stat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-01

In legatura cu acest articol...

Nicușor Dan explică de ce de ce nu i-a mai prelungit mandatul lui Alexandru ARȘINEL la Teatrul Constantin Tănase

O nouă dispută în Coaliție: PLAFONAREA prețurilor la alimentele de bază. Ce vor Cîțu și Ciolacu

Gabi Firea sare în apărarea lui Alexandru Arșinel

Consilierii lui Nicușor Dan DEMISIONEAZĂ după ancheta DNA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE