2024-04-26 22:23

E oficial: Adrian Streinu-Cercel e candidatul PSD pentru un loc în Senat

 |  17:06
E oficial: Adrian Streinu-Cercel e candidatul PSD pentru un loc în Senat

Președintele PSD Marcel Ciolacu a făcut duminică anunțul oficial: directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, candidează la Senat pe lista PSD București, alături de Gabriela Firea, care ocupă primul loc.

"Astăzi, Bucureștiul a depășit indicele de 3 la mie, asta înseamnă gestionarea pandemiei de către actuala guvernare, de căre Guvernul Orban, deoarece toate deciziile se iau in funcție de interesele politice și mai ales în funcție de cât de bine stăm în sondajele de opinie. Prioritatea "Guvernulului său", al președintelui Rom\niei, sunt în continuare alegerile și nu sănătatea românilor. Am promis că nu ne mai îndepărtăm de la agenda românilor și astăzi doresc să-i mulțumuesc în mod deosebit domnului profesor doctor Cercel pentru că a răspuns la invitația mea și a Gabrielei Firea de a se alătura specialiștilor care vor face parte din viitorul Parlament al României", a spus Marcel Ciolacu.

"Am acceptat invitația dvs. de a participa în Senatul României pe probleme de politici de sănătate. Din păcate, în momentul de față trecem printr-o criză majoră în sănătate la nivel planetar, nu numai la nivelul României. În acest context, specialiștii trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci și acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităților spitalicești", a spus la rândul său Adrian Streinu-Cercel.

Întrebat dacă va demisiona de la conducerea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Streinu Cercel a răspuns că i se pare normal să își dea demisia. Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizați Mondială a Sănătății (OMS) va deschide lista PSD la Camera Deputaților.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-18

In legatura cu acest articol...

Tragedie în Teleorman: Gest extrem făcut de un ambulanțier infectat cu COVID-19

Anunțul ministrului Educației despre ÎNCHIDEREA școlilor în București

Ce SOLUȚII le oferă Băsescu președintelui Iohannis și premierului Orban: ”Acum s-a ajuns la LIMITĂ!”

Bilanț COVID-19. Bucureștiul intră în scenariul ROȘU, după ce rata de 3 infectări la mia de locuitori a fost depășită. Cazurile noi la nivelul României, în ultimele 24 de ore - 3.920. La ATI sunt internați 749 de bolnavi, iar 60 de persoane au DECEDAT




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE