2022-08-13 21:09

Tragedie în Teleorman: Gest extrem făcut de un ambulanțier infectat cu COVID-19

 |  16:15
Tragedie în Teleorman: Gest extrem făcut de un ambulanțier infectat cu COVID-19

Un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis duminică după-amiaza, chiar în salonul în care era internat. Bărbatul avea 60 de ani, era infectat cu coronavirus şi era internat la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede.

Tragedia s-a întâmplat duminică după-amiaza, chiar în salonul în care ambulanţierul era internat. Bărbatul nu era singur în camera de spital, însă colegul său de salon a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit, relatează Antena3.

La un moment dat, ambulanţierul a mers în baia salonului în care se afla, a spus că-şi va asuma tot ce se va întâmpla şi, atunci, colegul său de salon a intuit gestul pe care bărbatul urma să-l facă. A mers după ambulanţier, dar nu l-a mai putut opri. Acesta s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului. Căzătura i-a fost fatală.

Colegul de salon al ambulanţierului susţine că acesta se simţea vinovat de faptul că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19.

Ambulanţierul se afla în spital de o zi, dar nu voia să urmeze tratamentul recomandat de medici. Starea lui de sănătate nu era gravă.

Bărbatul nu dădea semne că ar suferi de depresie sau că ar urma să recurgă la un astfel de gest.

 

Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-18

In legatura cu acest articol...

Anunțul ministrului Educației despre ÎNCHIDEREA școlilor în București

Ce SOLUȚII le oferă Băsescu președintelui Iohannis și premierului Orban: ”Acum s-a ajuns la LIMITĂ!”

Bilanț COVID-19. Bucureștiul intră în scenariul ROȘU, după ce rata de 3 infectări la mia de locuitori a fost depășită. Cazurile noi la nivelul României, în ultimele 24 de ore - 3.920. La ATI sunt internați 749 de bolnavi, iar 60 de persoane au DECEDAT

Studiu „Solidaritatea Sanitară”: 30.000 de angajați din Sănătate au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2, de 5 ori mai mulți decât anunță autoritățile

Raed ARAFAT nu se dă bătut: „Niciodată nu mă veţi auzi afirmând că am pierdut o luptă...”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE